Home » Home » De beste hondenbench kopen voor jouw Golden Retriever!
De beste hondenbench kopen voor de Golden Retriever

De beste hondenbench kopen voor jouw Golden Retriever!

Een hondenbench kent vele voordelen. Heb jij net een puppy in huis gehaald en ben je op zoek om de perfecte hondenbench te kopen? Wij helpen je om een goede keuze te maken door 3 van de beste benches in 2021 op een rij te zetten! 

Waarom een hondenbench kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom een hondenbench kopen een goede investering kan zijn. Ten eerste kost het tijd en training om je puppy op te voeden. De eerste dagen nadat je je Golden Retriever puppy in huis hebt gehaald is er een grote kans dat je pup huilt en piept. Een bench geeft je hond een veilige thuishaven, een plek waar hij tot rust kan komen. Ook is het een ideaal middel om te gebruiken bij de zindelijkheidstraining. 

Golden Retrievers zijn nieuwsgierige dieren die graag op spullen kauwen. Zit je hond in de bench dan kan hij niet bij je spullen komen. Naast dat je pup je schoenen voor speelgoed aanziet zijn bijvoorbeeld ook elektriciteitsdraden erg interessant. Om te voorkomen dat je Golden Retriever zich ernstig kan bezeren is de bench dus ook een uitkomst. Op de momenten dat jij je hond niet in de gaten kunt houden kun je de bench gebruiken. 

Verder kun je een hondenbench gebruiken voor in de auto. Zo kun je je Golden Retriever altijd veilig vervoeren!

Gebruik de bench nooit als strafplek, dan zal je hond dat namelijk associëren met de bench en er niet graag meer gebruik van maken. 

Welke maat bench?

Benches worden in verschillende maten verkocht. Groter betekent bij hondenbenches niet per se beter. Is de bench namelijk te groot dan zal je hond het ene uiteinde van de bench gebruiken om te slapen en de andere om zijn behoeften te doen. Een te kleine bench zal je Golden Retriever het gevoel geven dat hij opgesloten zit. Wanneer dit gebeurt zul je zien dat je hond niet graag meer de bench in gaat. 

Je kunt berekenen hoe groot de bench moet zijn door de schofthoogte en ruglengte op te meten. Maak een rekensommetje door de ruglengte met 25% te vermenigvuldigen. Is de ruglengte bijvoorbeeld 60 cm dan is de som 60 cm x 1.25 = 75 cm. De bench moet dus een diepte hebben van 75 cm. Heb je een pup en weet je niet hoe groot je Golden Retriever wordt, dan kun je het beste de standaard bench maat voor een Golden Retriever aanhouden. Dit is 106 cm lang bij 71 cm breed en 81 cm hoog.

Bench verdelers

Je wilt natuurlijk geen bench kopen voor je hond waar hij al snel niet meer in past. Hier is gelukkig een oplossing voor, je kunt namelijk bench verdelers kopen. Een bench verdeler is een scheidingswand waarmee je de bench kunt verkleinen. Zo kun je een bench waar een volwassen Golden Retriever in past verkleinen naar de maat van je puppy. Zo hoef je maar een keer een investering te doen en heb je een bench waar je Golden Retriever voor altijd in past en zich veilig in voelt.

Waar moet je op letten?

Wanneer je een bench gaat kopen zul je al snel merken dat er veel verschillen zijn. Ga bij jezelf na naar wat voor bench je op zoek bent. Zoek je een hondenbench voor in de auto of het vliegtuig of is het voor thuis om je Golden Retriever een veilige haven te bieden? Er bestaan hondenbenches van aluminium, kunststof of nylon. Wil je een bench voor je puppy of voor een volwassen Golden Retriever? Er zijn nogal wat punten om rekening mee te houden. Wij raden vooral aan een bench van hogere kwaliteit te kopen. Deze zijn vaak duurder, maar garanderen een lange levensduur en waarborgen de veiligheid van je Golden Retriever. 

De beste bench voor je Golden Retriever

Adori Bench 2-Deurs De Luxe 

Adori Hondenbench Kopen

Een Golden Retriever pup groeit snel, ga dus bij jezelf na of je een bench wilt kopen waar je Golden Retriever nu goed inpast óf voor een duurzame bench waar hij in kan groeien. Wij raden voor je groeiende Golden Retriever pup de Adori Bench aan waarbij je de Adori Bench Divider aan kan schaffen. 

De Adori Bench en Bench Divider geven je de optie om in één keer een goede bench aan te schaffen waar je Golden Retriever voor altijd plezier van heeft. 

Deze hondenbench is opvouwbaar en dus makkelijk te verplaatsen, ideaal voor als je veel met je Golden Retriever reist. Je kunt de bench gemakkelijk tillen met het kunststof handvat. 

Heeft je pup een ongelukje gehad? Geen zorgen, de bench heeft een lade die eruit kan worden gehaald. Zo maak je de bench gemakkelijk weer schoon. 

Details
Afmetingen: 107x71x78 cm, 
Materiaal: Metaal
Kleur: Zwart
Bijzonderheden: Opvouwbaar, 2-Deurs, Kunststof handvat, 
Extra’s: Bench Divider, Bench hoes

Trixie Hondenbench Gulliver

Trixie Hondenbench Kopen

Ben jij reislustig en wil je graag je viervoeter meenemen op al je avonturen? Trixie biedt dan bij uitstek de perfecte hondenbench aan. 

De door IATA (organisatie voor luchtvaartmaatschappijen) goedgekeurde bench kan worden gebruikt bij de meeste vliegtuigmaatschappijen. De sluitingen kunnen met een slot afgesloten worden. 

Lange of korte reizen maakt bij deze bench niet uit. De Trixie Gulliver is ook perfect voor in de auto of trein. Het komt namelijk onder andere met een voer- of waterbak. 

De bench is multifunctioneel, gebruik de bench om je Golden Retriever te vervoeren of in huis. Er zit een handvat op de bench om hem te verplaatsen. Je kunt hier ook extra wieltjes bij aanschaffen. Zo hoef je nooit de zware hondenbench te tillen!

Let op bij het aanschaffen welke grootte je koopt. Voor vliegreizen moeten de afmetingen van de bench vaak groot genoeg zijn dat je hond comfortabel kan staan en liggen.

Details
Afmetingen: 104x73x75 cm, 
Materiaal: Kunststof
Kleur: Lichtgrijs, Donkergrijs
Bijzonderheden: Goedgekeurd door IATA, Handvat om te trekken, Voer- of waterbak inbegrepen
Extra’s: Wieltjes met blokkeersysteem

Maelson Reisbench

Maelson Hondenbench Kopen

Ben jij op zoek naar een makkelijk opvouwbare hondenbench die goed gebruikt kan worden in de auto zoek dan niet verder. De Maelson reisbench kun je gebruiken voor onder andere je kampeertrip. Met deze mobiele hondenbench voelt je Golden Retriever zich thuis waar hij ook is. 

Het stalen frame geeft extra bescherming en kan niet onverwachts in elkaar vouwen. Deze bench kan met behulp van de veiligheidsgordels op de achterbank van je auto worden vastgezet. Zo is je hond dichtbij, maar kan je niet afleiden tijden het rijden. De bench in de kofferbak plaatsen is uiteraard ook een mogelijkheid.

De bench is gemakkelijk op te vouwen wanneer je hem niet nodig hebt. Hij heeft drie openingen, aan de voor-, zij- en bovenkant. Verder is er gebruik gemaakt van duurzaam gaas dat slijtvast is en minder snel scheurt dan traditioneel rubber gaas. 

Je kunt de openingen met een rits afdekken waardoor je Golden Retriever zich veilig en geborgen voelt. De onderkant is waterbestendig dus je hebt nooit last van een natte of vochtige binnenkant. Verwijder- en wasbaar binnenkussen is inbegrepen

Details
Afmetingen: 105x72x81 cm, 
Materiaal: Nylon met stalen frame
Kleur: Beige
Bijzonderheden: Opvouwbaar, 3 openingen, verwijder- en wasbaar binnenkussen
Extra’s: Dik matras

Hopelijk kun jij zo gemakkelijker een keuze maken welke hondenbench je het beste kunt kopen voor jouw Golden Retriever. Een bench bied je Golden Retriever privacy en hij zal het snel gaan zien als zijn eigen plekje om rustig te liggen. 

Wil je meer weten over de hondenbench of heb je een vraag, laat dit dan gerust weten in de reacties!

Geef een reactie