Home » Disclaimer

Disclaimer

Definities

Website: www.Mijngoldenretriever.nl en alle onderliggende pagina’s;
Gebruiker: bezoekers van de website.

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Mijn Golden Retriever.nl werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. Mijn Golden Retriever.nl geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

Mijn Golden Retriever.nl biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

Mijn Golden Retriever.nl verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent.

Mijn Golden Retriever.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website.

Mijn Golden Retriever.nl zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Hiervoor hoeft vooraf geen kennisgeving te worden gedeeld met de gebruikers. Mijn Golden Retriever.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Link naar andere websites

Op Mijn Golden Retriever.nl vindt u links naar websites van derden.

Door gebruik te maken van deze links kan Mijn Golden Retriever.nl commissies ontvangen. Dit betekent niet dat de gebruiker extra betaalt voor een aankoop of dat het van invloed is op onze vergelijkingen/beoordelingen.

Door gebruik te maken van deze links komt u op websites van derden terecht. Mogelijk hanteren deze websites andere privacy policies/disclaimers. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden gebruikers aan om het privacy beleid en/of verklaringen van de andere websites die de gebruiker bezoekt te raadplegen.